5,0 reviews
DANSSCHOOL VOOR JAZZDANCE|MODERNDANCE|STREETDANCE|SHOWDANCE|BODYCONDITIONING

Over ons

Passie en plezier

Onze lessen zijn vol passie, gebaseerd op een juiste houding en techniek voor jong en oud. Het is daarbij belangrijk ook veel plezier te beleven aan de lessen.Esther’s Dance Creation


Na ruim vijfentwintig jaar te hebben gewerkt als dansdocent bij Ineke's Center for Jazz- and Showdance, ben ik in 2018 voor mijzelf begonnen onder de naam Esther's Dance Creation in Harderwijk. Inmiddels heb ik een heel fijn team van geweldige dansdocenten opgebouwd.
S‍amen delen wij de passie voor dans en geven wij les aan jong en oud, met hart en ziel. Persoonlijke aandacht en plezier zijn kenmerkend voor onze lessen. Iedereen is van harte welkom!

Esther

Ik dans al sinds mijn elfde jaar en ben vanuit die dansschool begonnen met lesgeven, wat ik inmiddels ruim vijfentwintig jaar doe. Ik heb aan alle leeftijden les gegeven maar verzorg nu vooral de gevorderde jazzdans klassen en de Bodyconditioning groepen.

Ik heb in de afgelopen jaren meegedaan aan vele optredens in allerlei zalen van theaters, presentaties en tv optredens zoals de Soundmix show, Rudi Carrell show en nog vele andere tv-programma’s.

Daarnaast heb ik jarenlang vele workshops en lessen in diverse stijlen gevolgd in het Amsterdams Dance Center teneinde zo allround mogelijk te zijn voor mijn lessen. Die diverse stijlen mixen wij graag in de lessen waardoor er veel afwisseling is in de dans. Verder heb ik ook Sportmassage en een Yoga docenten opleiding gevolgd. En dan nu samen met een geweldig team een eigen dansschool!

Iedereen kan leren dansen en dans is voor alle leeftijden! Mijn lieve moeder danst nog bij mij op de donderdag middag groep hoe leuk is dat! Twijfel nooit om een proefles te doen en ik hoop je dan ook snel in één van de lessen te zien!


Swingende groet, Esther
 • Creatief
 • Ervaren docente
 • Passie voor dans

Kim

Ik ben een allround dansdocent (afgestudeerd juli 2016), danser en dansmaker.

Ik heb mijn studie ‘Docent Dans’ aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg gevolgd.

Ik probeer in mijn danslessen ‘leren’ en ‘plezier’ samen te laten komen, waarbij ik mijn passie en enthousiasme voor dans en muziek, probeer te delen met de leerlingen.

Het is heel fijn dat ik iedereen kan laten kennismaken met verschillende dansstijlen en daardoor met verschillende soorten muziek.

Ik maak sinds 2018 deel uit van het docenten team van Esther’s Dance Creation en heb met veel plezier aan de eindvoorstelling en optredens voor de jeugd gewerkt. Ook het werken met volwassenen vind ik erg fijn.
Na mijn volledige baan in het basisonderwijs ben ik alleen nog beschikbaar als inval docent. Zo blijf ik betrokken bij de dansschool en kan ik helpen waar het nodig is!
Wellicht kom je mij een keer tegen in een van de fijne lessen.
 • Allround dansdocent
 • Dansmaker
 • Plezier in de les

Hanneke

Mijn naam is Hanneke Potthoff en ben afgestudeerd als dansdocent in 1992 aan de Hogeschool voor de Kunsten te Amsterdam. Ik heb gedanst voor de Broadcast Dancers (Showdance) en in het Historisch dansgezelschap Capriole onder leiding van Maria Angad Gaur. Ik geef les in klassiek ballet, Jazz-Streetdance, Moderne dans, Tapdance en Musical. Eerst had ik een eigen balletschool Dronten’s Dance Center, die ik heb laten samengaan met het centrum kunstzinnige vorming. En geef nu inmiddels al 10 jaar les! Ik sluit me graag aan bij het enthousiaste dansdocenten team van EDC. Ik zie het als een grote uitdaging om de jongste kinderen plezier te laten beleven en in aanraking te komen met het gevoel dat dans je kan geven en brengen.

Dansante groet, Hanneke
 • Passie
 • Enthousiast
 • Ervaren docent

Marjon

Mijn naam is Marjon Lips en ben een gepassioneerde danseres.
O‍p mijn zesde ging ik op ballet en ben er nooit meer afgegaan.
I‍k heb een klassieke basis en vanaf mijn twaalfde ben ik op Jazzballet gegaan. De echte verfijning in mijn dans heb ik bij Ineke's Center for Jazz- en Showballet geleerd waar ik ruim 25 jaar heb mogen dansen.
D‍ans onderwijzen is weer een vak apart en daarover leer ik alle kleine kneepjes van Esther! Een prachtige en uiterst leerzame verrijking in mijn danscarrière. Met veel plezier verzorg ik de maandag avond groep en val in als gastdocent daar waar nodig is. Ook houd ik mij bezig met fotografie en maak ik foto's voor de dansschool. Ik hoop jullie snel eens te ontmoeten.

L‍iefs, Marjon
 • gepassioneerde danseres
 • klassieke basis
 • gastdocent

Moniek

Mijn jarenlange danservaring heeft me geleerd dat dans enorm kan bijdragen aan het welzijn van mensen. Een magische mix van muziek, mentaal en sociaal versterken van mensen.

M‍ijn basis is het klassiek ballet. Ik ben opgeleid aan de docentenopleiding van de Nel Roos balletacademie. Alweer meer dan 30 jaar geef ik met veel plezier en enthousiasme les aan alle leeftijdsgroepen.

R‍uim vier jaar geleden kwam ik in aanraking met ZitDans. Dat heeft mijn passie voor dans enorm versterkt.Iedereen kan dansen is gebleken, binnen ieders mogelijkheden.

M‍ijn lessen geef ik op diverse plaatsen en ik ben erg blij om nu in Harderwijk bij Esther's Dance Creation met ZitDans het team te mogen versterken.

M‍oniek Goffree
h‍ttp:/www.zitdans.nl
 • Vrijheid van bewegen
 • Connectie
 • Creativiteit

Nikita

Ik ben in 2021 afgestudeerd aan Landstede mbo en de C.I.C.K academie.
I‍k dans eigenlijk al mijn hele leven, maar officieel ben ik vanaf mijn 12e echt begonnen met fulltime dansen.
I‍k dans veel stijlen, maar mijn meest gedanste stijlen zijn hiphop, urban, modern en jazz.
D‍e stijlen waarin ik lesgeef zijn: hiphop, urban, modern, contemporary en (show) jazz. Ik geef al een paar jaar les en haal er veel plezier uit!
I‍k kan mijn creativiteit heel goed kwijt in het maken van dansen en vind het super om dat weer te kunnen leren aan de mensen/kinderen.
O‍m de groei te zien bij mijn leerlingen en ze vooral het plezier van dansen mee te geven, geeft mij een voldaan gevoel.

I‍k hoop je gezellig te zien in mijn les!

L‍iefs, Nikita
 • Plezier
 • Creativiteit
 • veelzijdig met stijlen
 • Persoonlijke aandacht
 • Prachtige dansstudio
 • Plezier en beleving
 • Vrijblijvende proefles

Prachtige Dansstudio

De prachtige dansstudio vind je in MFC de Kiekmure. Wij hebben een grote danszaal met spiegelwand. Ook is er een kleed- en douche ruimte aanwezig. De studio is voorzien van een professionele dansvloer en klimaatbeheersing, waarbij de temperatuur en de luchtvochtigheid en het zuurstof gehalte worden geregeld. Het is dus nooit te warm of te koud! Gratis parkeren kan naast de Kiekmure. Er is ook gelegenheid om nog gezellig na te kunnen zitten.

Proefles 

Zin om ook te dansen? Kom gerust een proefles nemen. Iedereen voelt zich al snel thuis in onze dansstudio. Bel 06 14 67 73 68 of vul het contactformulier hieronder in. We zien je graag!

Persoonlijke aandacht en plezier vinden wij heel belangrijk! Er is geen danservaring nodig om te kunnen beginnen. Dus heb je nog nooit gedanst, begin dan bij de Basic Jazz klas op maandagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Als je al een aantal jaren danservaring hebt en je wil weer starten neem dan eens een proefles bij één van onze gevorderde jazzklassen. Iedereen is van harte welkom!

P.S De lesuren waar in het lesrooster een * voor staat beginnen bij voldoende deelnemers.
5.0

lekker dansen

"Superleuke dansschool waar je heel goed les krijgt van een hele enthousiaste juf! Aanrader als je van lekker dansen houdt, in een gezellige sfeer!"

Ina Jongenotter
5.0

De lessen zijn heel fijn!

"Esthers lessen zijn heel fijn! We werken intensief en ook ontspannen. Er is veel afwisseling en veel persoonlijke aandacht. Veel goede muziek. Ik hoop nog vele jaren bij Esther te dansen."

Ella Wijsman
5.0

Verslavend

"Verslavend mijn lijf kan eigenlijk niet meer zonder!"

Sjanet van Huenestein

EN? ZIN OM TE DANSEN?


schrijf je in
OF VUL ONDERSTAANDE GEGEVENS IN VOOR EEN GRATIS PROEFLES OF OM EEN VRAAG TE STELLEN
Naam
E-mail
Telefoon
Dans
v
Bericht
 
YES! Voetjes van de vloer