5,0 reviews
DANSSCHOOL VOOR JAZZDANCE|MODERNDANCE|STREETDANCE|SHOWDANCE|BODYCONDITIONING

Over ons

Passie en plezier

Onze lessen zijn vol passie, gebaseerd op een juiste houding en techniek voor jong en oud. Het is daarbij belangrijk ook veel plezier te beleven aan de lessen.Esther’s Dance Creation


Na ruim vijfentwintig jaar te hebben gewerkt als dansdocent bij Ineke's Center for Jazz- and Showdance, ben ik in 2018 voor mijzelf begonnen onder de naam Esther's Dance Creation in Harderwijk. Inmiddels heb ik een heel fijn team van geweldige dansdocenten opgebouwd.
S‍amen delen wij de passie voor dans en geven wij les aan jong en oud, met hart en ziel. Persoonlijke aandacht en plezier zijn kenmerkend voor onze lessen. Iedereen is van harte welkom!

Esther

Ik geef al ruim vijfentwintig jaar met veel plezier les aan jeugd en volwassenen in Jazzdans en bodyconditioning. Zowel bij de dans- als bij de body-lessen is het doel, mensen bewust te maken van hun lichaam, om zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren en natuurlijk plezier te beleven aan het dansen. 

Ik heb in de afgelopen jaren meegedaan aan vele optredens in allerlei zalen van vele theaters, presentaties van allerlei aard ook heb ik vroeger aan tv-optredens meegedaan, zoals de Soundmix Show van Hennie Huisman, en heb ik gedanst in de Rudi Carrell show en nog vele andere TV-programma’s.

Daarnaast heb ik jarenlang vele workshops en lessen in diverse stijlen gevolgd in het Amsterdams Dance Center (ADC) teneinde zo allround mogelijk te zijn voor mijn lessen. Tussen de bedrijven door heb ik mijn diploma Sportmassage gehaald en een Yoga docenten opleiding gevolgd. Beide opleidingen kon ik gebruiken bij de lessen voor bodyconditioning. En dan nu, als kroon op mijn werk van jaren training en lesgeven: sinds 2018, mijn eigen dansschool!

Ik kijk ernaar uit mijn ervaring met jullie te delen. Persoonlijke aandacht en plezier vind ik zeer belangrijk, evenals een goede opbouw van de les. Ik hoop je snel in één van mijn lessen te zien!


Swingende groet, Esther
 • Creatief
 • Ervaren docente
 • Passie voor dans

Kim

Ik ben een allround dansdocent (afgestudeerd juli 2016), danser en dansmaker.

Ik heb mijn studie ‘Docent Dans’ aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg gevolgd.

Ik probeer in mijn danslessen ‘leren’ en ‘plezier’ samen te laten komen, waarbij ik mijn passie en enthousiasme voor dans en muziek, probeer te delen met de kinderen.

Het is heel fijn dat ik de kinderen kan laten kennismaken met verschillende dansstijlen en daardoor met verschillende soorten muziek.

Ik maak sinds 2018 deel uit van het docenten team van Esther’s Dance Creation en werk met veel plezier aan de eindvoorstelling en optredens voor de jeugd.

Kom je eens langs voor een proefles? Dat zou heel gezellig zijn.
 • Allround dansdocent
 • Dansmaker
 • Plezier in de les

Hanneke

Mijn naam is Hanneke Potthoff en ben afgestudeerd als dansdocent in 1992 aan de Hogeschool voor de Kunsten te Amsterdam. Ik heb gedanst voor de Broadcast Dancers (Showdance) en in het Historisch dansgezelschap Capriole onder leiding van Maria Angad Gaur. Ik geef les in klassiek ballet, Jazz-Streetdance, Moderne dans, Tapdance en Musical. Eerst had ik een eigen balletschool Dronten’s Dance Center, die ik heb laten samengaan met het centrum kunstzinnige vorming. En geef nu inmiddels al 10 jaar les! Ik sluit me graag aan bij het enthousiaste dansdocenten team van EDC. Ik zie het als een grote uitdaging om de jongste kinderen plezier te laten beleven en in aanraking te komen met het gevoel dat dans je kan geven en brengen.

Dansante groet, Hanneke
 • Passie
 • Enthousiast
 • Ervaren docent

Marjon

Mijn naam is Marjon Lips en ben een gepassioneerde danseres.
O‍p mijn zesde ging ik op ballet en ben er nooit meer afgegaan.
I‍k heb een klassieke basis en vanaf mijn twaalfde ben ik op Jazzballet gegaan. De echte verfijning in mijn dans heb ik bij Ineke's Center for Jazz- en Showballet geleerd waar ik ruim 25 jaar heb mogen dansen.
D‍ans onderwijzen is weer een vak apart en daarover leer ik alle kleine kneepjes van Esther! Een prachtige en uiterst leerzame verrijking in mijn danscarrière. Met veel plezier verzorg ik als gastdocent een aantal lessen. Ik hoop jullie snel eens te ontmoeten.

L‍iefs, Marjon
 • gepassioneerde danseres
 • klassieke basis
 • gastdocent
 • Persoonlijke aandacht
 • Prachtige dansstudio
 • Plezier en beleving
 • Vrijblijvende proefles

Prachtige Dansstudio

De prachtige dansstudio vind je in Multifunctioneel Zalencentrum de Kiekmure. Wij hebben een grote ruime zaal met spiegelwand. Ook is  er een kleed- en douche ruimte aanwezig. De studio is voorzien van een professionele klimaatbeheersing, waarbij de temperatuur en de luchtvochtigheid en het zuurstof gehalte worden geregeld.  

Proefles 

Zin om ook te dansen? Kom gerust een proefles nemen. Iedereen voelt zich al snel thuis in onze dansstudio. Bel 06 14 67 73 68 of vul het contactformulier hieronder in. We zien je graag!

Persoonlijke aandacht en plezier vinden wij heel belangrijk! Er is geen danservaring nodig om te kunnen beginnen.
Als je vroeger gedanst hebt en je wilt het weer oppakken zijn er ook mogelijkheden bij één van onze gevorderde jazzklassen.
Je bent nooit te oud om te dansen!!
5.0

De lessen zijn heel fijn!

"Esthers lessen zijn heel fijn! We werken intensief en ook ontspannen. Er is veel afwisseling en veel persoonlijke aandacht. Veel goede muziek. Ik hoop nog vele jaren bij Esther te dansen."

Ella Wijsman
5.0

lekker dansen

"Superleuke dansschool waar je heel goed les krijgt van een hele enthousiaste juf! Aanrader als je van lekker dansen houdt, in een gezellige sfeer!"

Ina Jongenotter
5.0

Verslavend

"Verslavend mijn lijf kan eigenlijk niet meer zonder!"

Sjanet van Huenestein

EN? ZIN OM TE DANSEN?


schrijf je in
OF VUL ONDERSTAANDE GEGEVENS IN VOOR EEN GRATIS PROEFLES OF OM EEN VRAAG TE STELLEN
Naam
E-mail
Telefoon
Dans
v
Bericht
 
YES! Voetjes van de vloer