5,0 reviews
DANSSCHOOL VOOR JAZZDANCE|MODERNDANCE|STREETDANCE|SHOWDANCE|BODYCONDITIONING

Optredens EDC Aaltjesdag

Jeugd EDC treedt op

Onze jeugdgroepen hebben afgelopen zaterdag opgetreden op de Sille Wei in verband met Aaltjesdagen Harderwijk. We waren met drie groepen goed vertegenwoordigd. Onze jongsten van de Dansmix groep deden ook helemaal alleen een leuke dans. De jongste was net vier jaar dus dat was heel knap. Toen kwam onze Showfunk groep vanaf zeven jaar en ouder. Zij waren met twaalf dansers en hebben het ook super goed gedaan. Dan onze Jazz- Street- Dance groep vanaf 11 jaar en ouder deden een prachtige stoere dans. Het was een hele geslaagde middag waarbij de kinderen en de ouders en wijzelf erg trots waren. EDC doet ieder jaar mee met de Aaltjesdagen. Volgend jaar komt er ook weer een grote eindvoorstelling voor alle leerlingen.




jun 12, 2023
10 jun
2023
wil je eens vrijblijvend kijken? Ja, ik wil een proefles
5.0

De lessen zijn heel fijn!

"Esthers lessen zijn heel fijn! We werken intensief en ook ontspannen. Er is veel afwisseling en veel persoonlijke aandacht. Veel goede muziek. Ik hoop nog vele jaren bij Esther te dansen."

Ella Wijsman
5.0

Verslavend

"Verslavend mijn lijf kan eigenlijk niet meer zonder!"

Sjanet van Huenestein
5.0

lekker dansen

"Superleuke dansschool waar je heel goed les krijgt van een hele enthousiaste juf! Aanrader als je van lekker dansen houdt, in een gezellige sfeer!"

Ina Jongenotter

EN? ZIN OM TE DANSEN?


schrijf je in
OF VUL ONDERSTAANDE GEGEVENS IN VOOR EEN GRATIS PROEFLES OF OM EEN VRAAG TE STELLEN
Naam
E-mail
Telefoon
Dans
v
Bericht
 
YES! Voetjes van de vloer