5,0 reviews
DANSSCHOOL VOOR JAZZDANCE|MODERNDANCE|STREETDANCE|SHOWDANCE|BODYCONDITIONING

Nieuwe dansvloer bij EDC

Professionele dansvloerM‍FZ de Kiekmure is per januari 2021 overgegaan naar MFC (Multifunctioneel Centrum) en gaat samen met de Roef verder onder één bestuur. Hiervoor is vanuit de gemeente Harderwijk het doel gesteld om dezelfde regels en invullingen te hanteren zodat er onderling geen onderscheid is tussen de buurtcentra.
Als eerste is buurthuis de Roef aan de beurt die geheel wordt vernieuwd net zoals de Kiekmure vier jaar geleden. In dat nieuwe gebouw komt ook een nieuwe dansvloer en dit brengt met zich mee dat er tevens in onze dansschool een nieuwe dansvloer komt. De Sky Complete Zwevende Dansvloer is een hoogwaardige, professionele vlak-verende houten vloer voor balletscholen en theaters. Deze vloer  is licht verend en dit zal onze spieren en gewrichten ten goede komen tijdens de lessen. Het is niet voor niets een vloer die ook voor topsporters wordt gebruikt! Over het hout komt weer een nieuwe zwarte toplaag met de stippen. De werkzaamheden zijn gestart op 21 december en we gaan ervan uit dat deze binnenkort wordt opgeleverd.
W‍e kunnen dus vanaf 20 januari nog fijner dansen!!jan 04, 2021
20 jan
2021
wil je eens vrijblijvend kijken? Ja, ik wil een proefles
5.0

Verslavend

"Verslavend mijn lijf kan eigenlijk niet meer zonder!"

Sjanet van Huenestein
5.0

lekker dansen

"Superleuke dansschool waar je heel goed les krijgt van een hele enthousiaste juf! Aanrader als je van lekker dansen houdt, in een gezellige sfeer!"

Ina Jongenotter
5.0

De lessen zijn heel fijn!

"Esthers lessen zijn heel fijn! We werken intensief en ook ontspannen. Er is veel afwisseling en veel persoonlijke aandacht. Veel goede muziek. Ik hoop nog vele jaren bij Esther te dansen."

Ella Wijsman

EN? ZIN OM TE DANSEN?


schrijf je in
OF VUL ONDERSTAANDE GEGEVENS IN VOOR EEN GRATIS PROEFLES OF OM EEN VRAAG TE STELLEN
Naam
E-mail
Telefoon
Dans
v
Bericht
 
YES! Voetjes van de vloer