5,0 reviews
DANSSCHOOL VOOR JAZZDANCE|MODERNDANCE|STREETDANCE|SHOWDANCE|BODYCONDITIONING

Nederland in Lockdown

Nederland in volledige LockdownLieve dansers,

Door de opkomst van (weer) een nieuwe variant heeft het kabinet besloten om na twee jaar en vele prikken verder, Nederland weer volledig op slot te doen. Ook de mondmaskers en de 1,5 meter afstand blijven verplicht. Dit geldt in ieder geval tot en met vrijdag 14 januari 2022. 

De week van 20 dec t/m 24 december les 16 en de week van 10 tot en met 14 januari les 17, zal ik zorgen voor lesmateriaal via de bekende filmpjes. De kinderlessen van Hanneke worden gegeven via Zoom. Iedereen krijgt komende week een nieuwsbrief met alle info.
Wij kunnen dit samen en dat hebben we de afgelopen tijd super gedaan!
Ik hoop dan ook dat iedereen heerlijk gaat genieten van deze extra tijd voor rust en verbinding met je geliefden. Stem je af op liefde en positiviteit, hang je eigen slingers op niemand anders kan dit voor je doen. Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en een fantastisch, gezond 2022 en tot in het nieuwe jaar.

Liefs Esther


dec 19, 2021
wil je eens vrijblijvend kijken? Ja, ik wil een proefles
5.0

De lessen zijn heel fijn!

"Esthers lessen zijn heel fijn! We werken intensief en ook ontspannen. Er is veel afwisseling en veel persoonlijke aandacht. Veel goede muziek. Ik hoop nog vele jaren bij Esther te dansen."

Ella Wijsman
5.0

lekker dansen

"Superleuke dansschool waar je heel goed les krijgt van een hele enthousiaste juf! Aanrader als je van lekker dansen houdt, in een gezellige sfeer!"

Ina Jongenotter
5.0

Verslavend

"Verslavend mijn lijf kan eigenlijk niet meer zonder!"

Sjanet van Huenestein

EN? ZIN OM TE DANSEN?


schrijf je in
OF VUL ONDERSTAANDE GEGEVENS IN VOOR EEN GRATIS PROEFLES OF OM EEN VRAAG TE STELLEN
Naam
E-mail
Telefoon
Dans
v
Bericht
 
YES! Voetjes van de vloer