5,0 reviews
DANSSCHOOL VOOR JAZZDANCE|MODERNDANCE|STREETDANCE|SHOWDANCE|BODYCONDITIONING

Jubileum Esther’s Dance Creation

EDC geeft groot dansfeestHet is nog even wachten op het dansfeest maar EDC heeft zeker iets te vieren. In mei vieren wij namelijk ons vijfjarig jubileum. 

In 2018 begon ik de dansschool nadat mijn voorgangster Ineke Hummelen mij in 2017 had gevraagd of ik de leerlingen die ik lesgaf over wilde nemen omdat zij het rustiger aan wilde gaan doen. Super blij en dankbaar met dit aanbod  twijfelde ik geen seconde en schreef mij in bij de KVK. In februari 2018 begon ik mijn eigen dansschool en had ik één docent, Kim Westerink. 

In de loop van de tijd kwamen er nog meer docenten bij. Nu bestaat ons super leuke team uit Hanneke Potthoff, Marjon Lips, Moniek Goffree en Nikita Elfrink. Samen verzorgen wij wekelijks vele lessen voor jong en oud en heeft de school een sociale- en maatschappelijke functie. Wij verzorgen diverse optredens en geven om het jaar een eindvoorstelling met jeugd en een selecte groep volwassenen.

Om ons jubileum te vieren komt er op zaterdag zes mei een groot dansfeest met als thema “Back to the 60’s” met muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Alle leerlingen krijgen hiervoor binnenkort een uitnodiging per mail met een bevestiging zodat wij precies weten hoeveel mensen er komen. 
De uitnodiging geldt alleen voor de leden van de dansschool. Reserveer alvast de datum van zes mei!

Wij hebben er heel veel zin en hopen samen met jullie een fantastische avond te hebben.

Liefs,
Namens het dansteam EDC
Esther van de Brug 

mrt 05, 2023
06 mei
2023
wil je eens vrijblijvend kijken? Ja, ik wil een proefles
5.0

lekker dansen

"Superleuke dansschool waar je heel goed les krijgt van een hele enthousiaste juf! Aanrader als je van lekker dansen houdt, in een gezellige sfeer!"

Ina Jongenotter
5.0

Verslavend

"Verslavend mijn lijf kan eigenlijk niet meer zonder!"

Sjanet van Huenestein
5.0

De lessen zijn heel fijn!

"Esthers lessen zijn heel fijn! We werken intensief en ook ontspannen. Er is veel afwisseling en veel persoonlijke aandacht. Veel goede muziek. Ik hoop nog vele jaren bij Esther te dansen."

Ella Wijsman

EN? ZIN OM TE DANSEN?


schrijf je in
OF VUL ONDERSTAANDE GEGEVENS IN VOOR EEN GRATIS PROEFLES OF OM EEN VRAAG TE STELLEN
Naam
E-mail
Telefoon
Dans
v
Bericht
 
YES! Voetjes van de vloer