5,0 reviews
DANSSCHOOL VOOR JAZZDANCE|MODERNDANCE|STREETDANCE|SHOWDANCE|BODYCONDITIONING

Discoparty groot succes!

Eerste lustrum Esther’s Dance CreationDiscoparty EDC groot succes

w‍at een geweldig feest hebben we gehad ter ere van ons vijfjarig bestaan! Zo’n honderdzestig enthousiaste mensen, bestaande uit leerlingen, familie en vrienden waren aanwezig geheel in disco stijl gekleed.
Iedereen kon op de foto op de rode loper en er is tot in de late uurtjes gedanst. Tussendoor werd er nog een prachtig beeld cadeau gegeven van de leerlingen en van het docenten team. Er was nog een verassing optreden van mensen uit de dinsdag- en donderdaggroep.
D‍e Flashmob samen met wat mensen uit de ZitDansgroep en alle leerlingen was een van de hoogtepunten van de avond. Na het feest waren er weer onze vaste vrijwilligers die na het helpen de zalen te versieren, nu weer alles moesten opruimen omdat de volgende ochtend er een kerkgenootschap in de drie zalen gingen.
w‍e kijken terug op een zeer geslaagde avond die we nooit zullen vergeten.

mei 10, 2023
06 mei
2023
wil je eens vrijblijvend kijken? Ja, ik wil een proefles
5.0

De lessen zijn heel fijn!

"Esthers lessen zijn heel fijn! We werken intensief en ook ontspannen. Er is veel afwisseling en veel persoonlijke aandacht. Veel goede muziek. Ik hoop nog vele jaren bij Esther te dansen."

Ella Wijsman
5.0

lekker dansen

"Superleuke dansschool waar je heel goed les krijgt van een hele enthousiaste juf! Aanrader als je van lekker dansen houdt, in een gezellige sfeer!"

Ina Jongenotter
5.0

Verslavend

"Verslavend mijn lijf kan eigenlijk niet meer zonder!"

Sjanet van Huenestein

EN? ZIN OM TE DANSEN?


schrijf je in
OF VUL ONDERSTAANDE GEGEVENS IN VOOR EEN GRATIS PROEFLES OF OM EEN VRAAG TE STELLEN
Naam
E-mail
Telefoon
Dans
v
Bericht
 
YES! Voetjes van de vloer