5,0 reviews
DANSSCHOOL VOOR JAZZDANCE|MODERNDANCE|STREETDANCE|SHOWDANCE|BODYCONDITIONING

EDC danst voor de Voedselbank Harderwijk

EDC geeft optredens en workshops voor het goede doelTrots en dankbaar zijn we dat ons optreden van afgelopen december een groot succes was. Onze dansschool heeft geld bij elkaar gedanst voor de Voedselbank Harderwijk! Wij hebben gratis opgetreden en workshops gegeven en daar een donatie voor gevraagd. Buiten het publiek om hebben ook leden van de dansschool ruim gedoneerd. Dankbaar en blij verrast bleek het om een bedrag te gaan van zeshonderd euro!
D‍e cheque is geschonken aan Antoinette Walenberg, algemeen coördinator van de voedselbank Harderwijk, Ermelo en Putten.
Omdat de voedselbanken geen steun vanuit de overheid krijgen, is geld hard nodig. Wij zijn blij dat we via deze weg hebben kunnen helpen. 

jan 03, 2023
22 dec
2022
wil je eens vrijblijvend kijken? Ja, ik wil een proefles
5.0

Verslavend

"Verslavend mijn lijf kan eigenlijk niet meer zonder!"

Sjanet van Huenestein
5.0

De lessen zijn heel fijn!

"Esthers lessen zijn heel fijn! We werken intensief en ook ontspannen. Er is veel afwisseling en veel persoonlijke aandacht. Veel goede muziek. Ik hoop nog vele jaren bij Esther te dansen."

Ella Wijsman
5.0

lekker dansen

"Superleuke dansschool waar je heel goed les krijgt van een hele enthousiaste juf! Aanrader als je van lekker dansen houdt, in een gezellige sfeer!"

Ina Jongenotter

EN? ZIN OM TE DANSEN?


schrijf je in
OF VUL ONDERSTAANDE GEGEVENS IN VOOR EEN GRATIS PROEFLES OF OM EEN VRAAG TE STELLEN
Naam
E-mail
Telefoon
Dans
v
Bericht
 
YES! Voetjes van de vloer