5,0 reviews
DANSSCHOOL VOOR JAZZDANCE|MODERNDANCE|STREETDANCE|SHOWDANCE|BODYCONDITIONING

Buiten lessen jeugd

Lekker buiten samen dansenBUITEN DANSEN !

💪yesss👯‍♀️👯‍♀️ eindelijk we mogen weer!!
Vanaf 3 maart 2021 worden de jeugdlessen weer buiten gegeven. Bij slecht weer gaat de les via Zoom waar je van tevoren dan bericht over krijgt. Kleed je warm aan in laagjes en kom 3 minuten voor aanvang van je les. Na de les ga je meteen weer naar huis.

Ook als je geen lid bent en je wilt een proefles meedoen dan kan dat. Graag even aanmelden via onze website door het contactformulier in te vullen en te vermelden dat je kind mee wil doen aan een buiten dansles. Kosten voor een losse buiten les €5 na het ontvangen van de mail ontvang je van ons de lestijd waar je kind bij aan kan sluiten. Of neem een kijkje op onze website bij lesrooster waar de leeftijdsgroepen staan ingedeeld ! Let op er zijn momenteel geen peuterdans lessen! Deze gaan we opstarten vanaf 12 mei.(via GaHarderwijk meer info.)
Voor tieners (14+)is er een buiten les op vrijdag middag voor onze leden. Voor niet- leden kan een proefles voor 1,5 uur €7,50 en voor deze les is danservaring vereist.

Wij zien ernaar uit jullie weer te zien 🥰 swingende groetjes het docententeam EDC.

mrt 03, 2021
wil je eens vrijblijvend kijken? Ja, ik wil een proefles
5.0

Verslavend

"Verslavend mijn lijf kan eigenlijk niet meer zonder!"

Sjanet van Huenestein
5.0

lekker dansen

"Superleuke dansschool waar je heel goed les krijgt van een hele enthousiaste juf! Aanrader als je van lekker dansen houdt, in een gezellige sfeer!"

Ina Jongenotter
5.0

De lessen zijn heel fijn!

"Esthers lessen zijn heel fijn! We werken intensief en ook ontspannen. Er is veel afwisseling en veel persoonlijke aandacht. Veel goede muziek. Ik hoop nog vele jaren bij Esther te dansen."

Ella Wijsman

EN? ZIN OM TE DANSEN?


schrijf je in
OF VUL ONDERSTAANDE GEGEVENS IN VOOR EEN GRATIS PROEFLES OF OM EEN VRAAG TE STELLEN
Naam
E-mail
Telefoon
Dans
v
Bericht
 
YES! Voetjes van de vloer